De Vinkelse Slagen

Datum: 04-11-2015

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap en houdt simpelweg in dat je met je toekomstige buurtbewoners je eigen woning gaat ontwikkelen. Je bepaalt zelf hoe je woning eruit komt te zien! En het is een stuk goedkoper dan wanneer je een nieuwbouw woning koopt van bijvoorbeeld een projectontwikkelaar. Al vanaf slechts EUR 160.000,- v.o.n. kan jouw nieuwe woning gebouwd worden met keuken en badkamer!

In het CPO project aan de Vinkelse Slagen is plek voor jong én oud. Iedereen is welkom. Dit betekent dat alle soorten woningen gebouwd kunnen worden; rij- en hoekwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen, senior woningen en patio’s. En het mooiste is, je mag zelf bepalen wat voor soort woning je wenst. De omvang, de indeling, de kleur steen, de grote van de tuin enz.

Inmiddels hebben zich al 12 enthousiaste deelnemers aangemeld bij de vereniging CPO Vinkelse Slagen. Je kunt lid worden van de vereniging door een lidmaatschap formulier in te vullen en voor nu betaal je slechts EUR 50,00 om lid te worden. Je hebt dan direct toegang tot alle bijeenkomsten én kunt direct je wensen kenbaar maken. Hoe eerder je lid wordt, des te meer zeggenschap je hebt over de bouw van je toekomstige woning.

Dus, woon je nu nog thuis en wil je graag op jezelf gaan wonen, woon je in een grote woning en wil je graag kleiner gaan wonen of andersom of wil je graag inspraak hebben hoe je toekomstige woning eruit komt te zien, wordt dan lid van CPO Vinkelse slagen!

Voor vragen neem geheel vrijblijvend contact op met één van de bestuursleden, Kevin (06 36 19 22 52), Nick (06 22 23 22 11) of Jorg (06 23 06 76 73). Of stuur een mail aan vinkelseslagen@gmail.com.