Marcel Wouda, Annemarie Verstappen en jong talent centraal

Datum: 11-11-2016

Rosmalen heeft volop jeugdtalent. In de sport, maar ook in cultuur. Op maandag 14 november komen enkelen aan het woord: Stan van den Elzen (basketbal), Yvonne van Schijndel (voetbal), Tim Goedkoop (turnen) en Anouk Zwanenberg (zang). Wat drijft ze, wie ondersteunt ze, hoe gaat school met ze om, wat voor invloed hebben ouders, wat kan een vereniging voor ze doen?

Aan de hand van vier jeugdtalenten wordt u de weg gewezen in talentontwikkeling, onder andere door de oud-Rosmalense voormalige wereldkampioen zwemmen 200 meter vrije slag Annemarie Verstappen. Verstappen is tevens ouder van de getalenteerde Tottingham Hotspur-speler en international Vincent Janssen. Haar ervaringen vroeger en nu passeren de revue, evenals de ervaringen van de Rosmalense zangdocente Marion Zwanenberg. Zij leidt talenten op, maar is zelf ook ouder van getalenteerde dochters op het gebied van klassieke zang.

Bondscoach zwemmen Marcel Wouda – goed voor 2 gouden Rio-medailles - is hoofdgast in het gemêleerde avondprogramma, dat onder leiding staat van het Rosmalens RVC-bestuurslid Jan de Wit. Hij zal samen met Wouda de zaal uitdagen mee te praten over talent, maar ook over het bijzondere Rosmalense natuur- en recreatiegebied De Groote Wielenplas. Daar gaat – als het aan de gemeente en de stichting Sport Alliantie Rosmalen ligt – e.e.a. veranderen, en wie wil weten wát, moet er maandag 14 november beslist bij zijn. En natuurlijk mag u meepraten!

(Jeugd)Vrijwilliger van het Jaar

Een vol avondprogramma, met een spetterend sluitstuk: de bekendmaking van de Rosmalense (jeugd)vrijwilliger van het Jaar 2016. U bent van harte welkom! De bijeenkomst vindt plaats in Windkracht 5 (Groote Wielen) en vangt aan om 19.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Meld u s.v.p. wel even aan! U kunt mailen naar info@rvcrosmalen.nl.