#voorelkaar 21 t/m 31 januari 2017

Datum: 21-12-2016

#voorelkaar 21 t/m 31 januari 2017

Vrijwilligers zijn onmisbaar. Daarom is ’s-Hertogenbosch trots op iedereen die vrijwilligerswerk doet!

Doe mee & win!

Tussen 21 en 29 januari 2017 kan iedereen die zich vrijwillig inzet door middel van een foto of filmpje laten zien wat hij of zij doet. Vertel  daarbij ook wat het doen van vrijwilligerswerk je oplevert; wat is jouw motivatie of passie? Plaats je bijdrage op Facebook, Twitter of Instagram met de hashtag #voorelkaar.

De mooiste foto’s, filmpjes en verhalen worden beloond met prijzen, die we tijdens een feestelijke bijeenkomst op 31 januari uitreiken.

Nieuwe vrijwilligers werven?

Kan je organisatie of initiatief nieuwe vrijwilligers gebruiken? Je eigen vrijwilligers zijn de beste ambassadeurs! Laat zien hoe leuk, mooi, uitdagend of zinvol het is om bij jullie vrijwilligerswerk te doen, door foto’s, filmpjes en/of verhalen te plaatsen met de hashtag #voorelkaar.

Blijf op de hoogte

Naast de wedstrijd vinden tijdens de campagne #voorelkaar verschillende activiteiten rondom vrijwilligerswerk plaats. Zo is er een debat over de grenzen van vrijwilligerswerk, zijn er verschillende workshops bij de VrijwilligersAcademie073 en worden de resultaten van 20 jaar Mooi zo Goed zo in ’s-Hertogenbosch gepresenteerd.

Blijf op de hoogte via Facebook ’s-Hertogenbosch voor Elkaar of www.galant.nl .

De campagne #voorelkaar is een samenwerking van de gemeente ’s-Hertogenbosch, Galant Vrijwilligersnetwerk en Mooi zo Goed zo.