Wij staan voor Ons Vinkel

5 en 10 november: De Kunst van het Samen Leven, open en gastvrij!

Datum: 28-10-2015


Graag nodigen wij u ook dit jaar uit om mee te doen aan de Dag van de Dialoog.Inwoners van Vinkel en Nuland horen sinds de vorige verkiezingen ook bij de gemeente ’s-Hertogenbosch, vandaar dat we een speciale uitnodiging naar inwoners van Vinkel en Nuland sturen.

De dialoogtafels staan verspreid over heel de gemeente ’s-Hertogenbosch, in bijna alle Bossche wijken, Rosmalen en nu zoeken we dus ook locaties in Vinkel en Nuland. Dialoogtafels staan vaak op bijzondere locaties. Voorbeelden vindt u op de website van s-Hertogenbosch in Dialoog.

 

Iedereen welkom
Aan de dialoogtafel maakt u kennis met de andere deelnemers, deelt u ervaringen en droomt u uw ideeën en wensen. Samen kijken we hoe we deze dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Iedereen kan deelnemen: jong en oud, man en vrouw, allochtoon en autochtoon, student en gepensioneerd, ambtenaar en kunstenaar, burgemeester en imam. Iedereen is van harte welkom.

 

Lekkere maaltijd
De gesprekken duren twee tot drie uur. Acht tot tien deelnemers praten onder leiding van een ervaren gespreksleider over het thema Samen Leven, open en gastvrij!. Tijdens de dialoog krijgt u een lekkere maaltijd voorgeschoteld. De dialoog start om 17.30 uur en duurt tot 20.00 uur.

 

In samenwerking
De Dag van de Dialoog is ook dit jaar verbonden aan het Erasmus Festival Brabant. Voor de derde keer op rij slaan deze organisaties de handen ineen. Beide dragen de Kunst van het Samen Leven een warm hart toe.

 

Wilt u meedoen, we zoeken speciaal in Vinkel en Nuland locaties vanwaar de dialoogtafel georganiseerd kan worden.
U kunt natuurlijk ook deelnemen, meer informatie en aanmelden, stuur een mailtje naar info@s-Hertogenboschindialoog.nl of ga even naar de site www.s-Hertogenboschindialoog.nl

Deze website wil gebruik maken van cookies.