Wij staan voor Ons Vinkel

De Bossche Omgevingsvisie

Datum: 11-09-2023


De Bossche Omgevingsvisie

Week van de Omgevingsvisie

 

Denk mee over de toekomst van de gemeente ’s-Hertogenbosch! Van 4 tot en met 11 oktober 2023 is de Week van de Omgevingsvisie. Tijdens deze week organiseren we meerdere inloopavonden per gebied waar iedereen van harte welkom.


De avonden starten om 19.00 uur en zijn om 21.00 uur afgelopen. Je kunt zelf een moment kiezen om binnen te komen. Tijdens de inloopavonden staan de opgaven en ambities voor de toekomst van 4 verschillende gebieden centraal. Hoe kan er bijvoorbeeld ook in de toekomst fijn gewoond, geleefd, gewerkt en gespeeld worden? Wat is belangrijk om goed in jouw wijk of dorp op te kunnen groeien, en ook als je ouder wordt nog fijn in jouw wijk of dorp te kunnen leven? Maar ook: hoe gaan we om met het opwekken van energie en kunnen we de wijk leefbaarder en gezonder maken?  Afgelopen periode is hierover al de nodige informatie opgehaald. Deze uitkomsten laten we zien. En we tonen kaarten en beelden en een voorstel voor de toekomstvisie per gebied.

 

Je kunt kiezen welke dag jou het beste uitkomt. De avonden starten om 19.00 uur en zijn om 21.00 uur afgelopen. Je kunt zelf een moment kiezen om binnen te komen.


Vinkel valt onder Gebied 4 (Buitengebied en de dorpen) en hiervoor is op donderdag 5 oktober in Dorpshuis ‘t Zijl (Zijlstraat 2, Vinkel) de bijeenkomst gepland.
 

voor meer info: https://www.s-hertogenbosch.nl/omgevingsvisie

 

 

 

Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.