Wij staan voor Ons Vinkel

Nabestelling Vinkels lichtornament voor december 2021

Datum: 08-01-2021


Nabestelling Vinkels lichtornament voor december 2021

Via 'De Echo' bent u diverse malen geïnformeerd over het idee om ons gehele dorp in de donkere wintermaanden te voorzien van sfeerverlichting aan huis. Dit wordt vormgegeven door in de vlaggenhouder, aan de gevel van elke woning, een lichtornament te plaatsen.

 

Het Vinkels lichtornament wordt door de werkgroep, met behulp van technische dorpsgenoten, handmatig geproduceerd en is door haar ontwerp uniek voor Vinkel. De eerste 250 zwanen zijn op 5 december 2020 uitgedeeld.

 

 


Nabestellingen voor levering december 2021

 

Het nabestellen van het Vinkels lichtornament, voor december 2021, is mogelijk t/m 28 februari 2021. U hoeft hiervoor alleen maar uw naam en adres te mailen naar sfeerverlichtingvinkel@gmail.com. Het is ons ook voor deze tweede ronde gelukt om de eigen bijdrage op €10.00 te houden.

 

Update 13 januari 2021: inmiddels zijn 204 nieuwe zwanen besteld voor december 2021!

 

De werkgroep bestaat uit Ebert van Wanrooij, Tonny van de Wetering, Arno van de Ven, Raymond van de Ven, Alexander Vromans, Geert van Wanrooij en Pascal Peters. Daarnaast tonen veel mensen hun handjes, door hun belangeloze inzet in de vele uurtjes achter de schermen.

 

 

Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.