Ontwerp jij ons nieuw logo?

Datum: 06-02-2024

Ontwerp jij ons nieuw logo?

Al decennia lang gebruiken wij, de dorpsraad van Vinkel, het logo van ‘de vijf gehuchten’ bij onze brieven, mailing, website etc. Onze zeer gewaardeerde inwoners op enige respectabele leeftijd kunnen zich vast nog de periode herinneren dat Vinkel bestuurlijk was verdeeld over een vijftal gemeenten. Het huidig logo van de Dorpsraad is een verwijzing naar deze periode.

Was is ons idee?

Omdat we het verleden respecteren / koesteren maar anno 2024 ons ook realiseren dat veel inwoners, maar zeker ook organisaties van buiten ons dorp, de link tussen dit logo en de Dorpsraad niet maken, willen we graag een nieuw modern jasje of te wel we zijn op zoek naar een nieuw logo. Om tot een duidelijk, uniek logo of ontwerp te komen, willen we net als enkele jaren geleden bij ‘De Zwaantjes’, gebruik maken van de creativiteit van onze dorpsgenoten en lokale ondernemers. Dit doen we door middel van een soort prijsvraag! Om de creatieveling onder ons niet te beperken in hun creativiteit, hebben we slechts een tweetal spelregels:

1.            Een logo of symbool wat duidelijk met Vinkel en de Dorpsraad wordt geassocieerd geniet uiteraard de voorkeur;

2.            Het logo of symbool wordt gebruikt bij al onze correspondentie en vormt als het ware een visitekaartje voor ons dorp.

Je kunt jouw creativiteit mailen naar dorpsraadvinkel@gmail.com. Doe dit graag tot uiterlijk zaterdag 30 maart aanstaande.

En hoe nu verder?

Wij hopen uiteraard op mooie creatieve reacties en zullen op donderdag 25 april, bij onze volgende bestuursvergadering, een keuze maken. De winnaar ontvangt van ons netjes een bericht en uiteraard de eeuwige roem. Het winnend ontwerp zal vervolgens in ‘De Echo’, op www.dorpsraadvinkel.nl en via X (@dorpsraadVinkel) worden gepubliceerd.