Trined sponsort verenigingen bij aanleg glasvezel!

Datum: 14-12-2017

TriNed heeft een bijzondere actie opgezet waarmee (sport)verenigingen voor elk afgesloten glasvezelabonnement € 10,- cadeau krijgen van TriNed. Het werkt heel eenvoudig!

Iedereen die een glasvezelpakket afsluit bij TriNed, krijgt, na afloop van de werving, een email waarmee zijn/ haar favoriete vereniging gekozen kan worden. Deze vereniging krijgt vervolgens € 10,- van TriNed. En, bij meer dan 50 stemmen voor een bepaalde vereniging, verdubbelen we dit bedrag naar € 20,- per stem!

Dus hoe meer leden een abonnement afsluiten en uw vereniging selecteren, hoe hoger het sponsorbedrag! Wie weet, kan uw vereniging binnenkort een nieuw koffiezetapparaat kopen, de biljartlakens vernieuwen of een andere langgekoesterde verenigingswens vervullen. Ook niet leden kunnen uw vereniging selecteren!

Hoe werkt het?

Meld de vereniging vrijblijvend aan door een email te sturen naar verenigingsactie@team.trined.nl. Breng de TriNed sponsoractie onder de aandacht van uw leden. TriNed stuurt op verzoek kosteloos een set met posters toe voor in uw kantine of verenigingsgebouw.
Hoe meer leden een glasvezelpakket afsluiten, hoe hoger de TriNed-bijdrage voor de vereniging. De sponsorbijdrage wordt uitgekeerd als het glasvezelabonnement ook daadwerkelijk wordt geactiveerd.

Verder heeft uw vereniging geen verplichtingen of kosten.

Meedoen of meer informatie?

Wilt u meedoen aan de actie of heeft u vragen? Bel ons dan op 0880 803030 of stuur een e-mail: verenigingsactie@team.trined.nl

Akkoord