Wat doe jij met burendag?

Datum: 27-05-2018

Ontmoeting

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren, sportverenigingen, scholen, kerken, zorginstellingen en buurt organisaties elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Het Oranje Fonds, Douwe Egberts en Vrijwilligersnetwerk Galant ondersteunen u daar graag in.

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen zij mensen dichter bij elkaar brengen.

Daarom is het mogelijk om vanaf eind juni u aan te melden en een aanvraag voor een geldbedrag van max. € 400,= in te dienen bij het Oranje Fonds om uw Burendagplan te kunnen uitvoeren.

Bekijk voor aanmelding en de voorwaarden voor organisaties en particulieren op de website van burendag http://www.burendag.nl/over- burendag. Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt, ontvangt een Burendag feestpakket.

Aanvraag 2018

Doet u mee met Burendag? U kunt een bedrag tot € 400,= aanvragen bij het Oranje Fonds wanneer u Burendag op 22 of 23 september viert.

Akkoord