Wij staan voor Ons Vinkel

Wijkscan, ook nu in Vinkel.

Datum: 23-02-2021


Wijkscan, ook nu in Vinkel.

Samen maken we Rosmalen, de Groote Wielen, Nuland en Vinkel veiliger.

 

Verbeteren van de veiligheid en de veiligheidsgevoelens van inwoners. Dit vraagt om maatwerk per dorp. We gaan hierover in gesprek met inwoners en organisaties in Rosmalen, de Groote Wielen, Nuland en Vinkel.


Burgemeester Jack Mikkers: “We willen graag van inwoners horen hoe zij tegen de veiligheid in hun eigen omgeving aankijken. Onze kennis op het gebied van veiligheid combineren we met de ervaringen van inwoners. Dat is belangrijk, want samen werken we aan een veilige omgeving.”

 

Onderzoek en bijeenkomst

We nodigen inwoners uit om een korte vragenlijst (www.s-hertogenbosch.nl/veiligheidsplan) in te vullen. Het onderzoek is op 22 februari 2021 gestart.

 

Als de resultaten bekend zijn, komen er bijeenkomsten over wat er speelt in elk gebied. Inwoners zien wat het onderzoek zegt over de veiligheid in hun dorp of wijk. Ze kunnen dit aanvullen met hun eigen beleving en ervaringen. Zo kunnen de gemeente en de politie samen met inwoners bepalen waar met voorrang aandacht naartoe moet. Denk bijvoorbeeld aan auto- of woninginbraak, geweld en jeugdoverlast. Hoe deze bijeenkomst precies plaats gaat vinden hangt af van de corona maatregelen op dat moment.

 

Twitter

Deze website wil gebruik maken van cookies.